Toimintaan mukaan

Etsitkö uutta, monipuolista harrastusta ja uusia kavereita? Tule mukaan partioon!

Pidätkö lasten ohjaamisesta, retkeilystä ja yhdessä tekemisestä? Haluatko oppia lisää lasten ja nuorten kanssa toimimisesta, saada uusia huumorintajuisia aikuisia kavereita ja kokea elämyksiä luonnossa? Partiolippukunta Jyväskylän Metsänkävijät toivottaa uudet aikuiset tervetulleiksi!

Erityisesti etsimme ryhmänohjaajaa 7–9-vuotiaille sudenpennuille. Sudenpenturyhmän ohjaajana eli akelana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan ryhmän viikoittaiset tapaamiset, joissa tehdään monipuolisia aktiviteetteja sisällä ja ulkona sekä opitaan yhdessä toimimista ja uusia taitoja. Retkeily ja leireily ovat osa partiotoimintaa, ja akelana olet tervetullut myös johtajiston omille retkille, rentoutusiltoihin sekä suunnittelemaan ja kehittämään koko lippukunnan toimintaa.

--> Lisätietoa: lippukunnanjohtaja Mikko Ilmoniemi, p. 040 707 1428, mikko@ilmoniemi.com

Haluatko liittyä Jyväskylän Metsänkävijöihin? Tässä linkki jäsenhakemukseen.

Partio on hyvä harrastus myös niin lapsille ja nuorille kuin aikuisillekin. JyMessä on aina tilaa uusille johtajille. Aikaisempaa partiotaustaa ei vaadita - työ tekijäänsä opettaa! Partiossa johtajat järjestävät viikoittaista toimintaa nuoremmille partiolaisille, osallistuvat retkien suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä pyörittävät lippukuntaa yhdistyksenä. Vanhemmat johtajat tukevat nuorempia johtajia ja toisiaan niin, ettei kukaan jää yksin.

Mitä sinä haluaisit partiossa tehdä? Tule kokeilemaan ja tutustumaan, ota yhteyttä

Ⓒ Jyväskylän Metsänkävijät ry