Toimintaan mukaan

Partio on seikkailua yhdessä 

Jyväskylän Metsänkävijät on erähenkinen ja huumorintajuinen partiolippukunta 7-22-vuotiaille pojille. Metsänkävijöissä lapset ja nuoret pääsevät oppimaan itse tekemällä ja kantamalla vastuuta, mutta myös aikuisilla on tärkeä rooli kaikessa toiminnassamme. Ryhmät kokoontuvat viikoittain partiokolollamme Mäki-Matissa, ja retkeilemme usein niin lähellä kuin kauempanakin. Lippukunnan taustalla toimii vanhemmista ja ystävistä koostuva kannatusyhdistys, uskonnollisesti ja poliittisesti olemme sitoutumattomia. 

Haluatko liittyä Jyväskylän Metsänkävijöihin? Tässä linkki jäsenhakemukseen.

Partio on hyvä harrastus myös aikuisille

Pidätkö retkeilystä ja yhdessä tekemisestä? Haluatko oppia lisää lasten ja nuorten kanssa toimimisesta, saada uusia huumorintajuisia aikuisia kavereita ja kokea elämyksiä luonnossa? Partiolippukunta Jyväskylän Metsänkävijät toivottaa uudet aikuiset tervetulleiksi! JyMessä on aina tilaa uusille johtajille. Aikaisempaa partiotaustaa ei vaadita - työ tekijäänsä opettaa! Partiossa johtajat järjestävät viikoittaista toimintaa nuoremmille partiolaisille, osallistuvat retkien suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä pyörittävät lippukuntaa yhdistyksenä. Vanhemmat johtajat tukevat nuorempia johtajia ja toisiaan niin, ettei kukaan jää yksin.

Mitä sinä haluaisit partiossa tehdä? Tule kokeilemaan ja tutustumaan, ota yhteyttä

--> Lisätietoa: lippukunnanjohtaja Tommy Salminen, p. 040 419 8890, tommyy.salminen[ät]gmail.com ja varalippukunnanjohtaja Justus Leppäaho, p. 040 707 1428, justusla33[ät]gmail.com

Ⓒ Jyväskylän Metsänkävijät ry