Kämppä ja kolo

Kämppä

Lippukunnan vakituinen kokoontumispaikka eli kolo sijaitsee Mäki-Matissa. Kololla tapahtuu lippukunnan viikoittainen toiminta ja johtajiston kokoukset. Syyskauden 2018 toimimme kolon remontin vuoksi väistötiloissa mainostoimisto M1:n tiloissa os. Löylykatu 10 (Löylykadun ja Kenttäkadun risteyksessä).

Kohteen Löylykatu 10, 40700 Jyväskylä kartta

JyMellä on myös oma eräkämppä Taka-Keljossa. Kämpällä pidetään vartioiden ja ryhmien sekä koko lippukunnan yhteisiä leirejä ja retkiä.

Lisää kuvia Flickr:ssä

 • Kolon sijainti

  Jyväskylän Metsänkävijöiden kolo eli kokoustilat ovat osoitteessa Vellamonkatu 2, 40700 Jyväskylä, Mäki-Matti. Sisäänkäynti parkkipaikan ja autotallien vierestä talon kellarikerrokseen.

  Syyskauden 2018 toimimme kolon remontin vuoksi väistötiloissa mainostoimisto M1:n tiloissa os. Löylykatu 10 (Löylykadun ja Kenttäkadun risteyksessä).

  Kohteen Löylykatu 10, 40700 Jyväskylä kartta

  Väistötilat os. Löylykatu 10

  Varsinainen kolo os. Vellamonkatu 2

 • Kämpän sijainti

  Eräkämppä sijaitsee Ylä-Sallaajärven rannalla, Taka-Keljossa, Salakorventien varrella.

  Ajo-ohje

  Aja Jyväskylästä Ronsuntaipaleentietä Isolahdelle päin. Käänny 5,4 kilometrin jälkeen oikealle Taka-Keljontielle (kyltissä mm. Sallaajärven palvelukoti). Käänny 2.0 km jälkeen vasemmalle Salakorventielle. Parkkipaikka on 300 m jälkeen vasemmalla ja itse kämppä polun päässä järven rannalla.

Ⓒ Jyväskylän Metsänkävijät ry