Kaikille avoin partioilta 18.4.

Tiistaina 18.4. vietetään Koko Suomen partioiltaa. Partioviikolla 2023 partiolaiset eri puolilla Suomea kokoontuvat samanaikaisesti partioiltaan! 
Jyväskylän Metsänkävijät järjestää illan Vellamonpuistossa klo 18.30 - 20.00. Luvassa on pihapelejä, nuotiotunnelmaa sekä lämmintä juotavaa. Tapahtuma on ilmainen, päihteetön ja avoin ihan kaikille eli kaikki partiosta kiinnostuneet, perheenjäsenet ja kaverit mukaan!
Lisätietoa: pestijohtaja Sanna “Kukka-Hamsteri” Vähäaho, vahaaho.sanna@gmail.com / 040 740 9382 (parhaiten saat minut kiinni sähköpostilla tai viestillä)


Etsitkö uutta, monipuolista harrastusta ja uusia kavereita?

Oletko vanha partiolainen uudella paikkakunnalla? Vai kaipaatko partiokokemuksia, mutta luulet, että on liian myöhäistä, koska et liittynyt jo lapsena? Haluatko saada uusia huumorintajuisia aikuisia kavereita ja kokea elämyksiä luonnossa? Kiinnostaisitko sinua olla mukana mahdollistamassa lapsille ja nuorille hauska ja kehittävä harrastus ja oppia samalla itsekin? Partiolippukunta Jyväskylän Metsänkävijät toivottaa uudet aikuiset tervetulleiksi!

Aikaisempaa partiokokemusta ei tarvita, vaan tarjoamme koulutusta ja tukea pestissä toimimiseen. Lasten ja nuorten kanssa toimimisen lisäksi partio tarjoaa mahdollisuuksia saada kokemuksia esimerkiksi projektien vetämisestä, johtamisesta, viestinnästä, järjestötoiminnasta ­– ja tietenkin retkeilystä.

Tule rohkeasti tutustumaan meihin ja toimintaamme! Vinkkaa partion harrastamisesta myös tutuille! 

Ota yhteyttä: pestijohtaja Sanna “Kukka-Hamsteri” Vähäaho, vahaaho.sanna@gmail.com / 040 740 9382 (parhaiten saat minut kiinni sähköpostilla tai viestillä)

Ⓒ Jyväskylän Metsänkävijät ry