Ajankohtaista


Etsitkö uutta, monipuolista harrastusta ja uusia kavereita?

Lippukunnassamme järjestetään viikkotoimintaa 7-22-vuotiaille pojille. Otamme uusia partiolaisia mukaan toimintaan pitkin vuotta sen mukaan, miten ryhmissä on tilaa. Lue lisää ryhmistä, viikkotoiminnasta ja ilmoittautumisesta täältä


Harrastus myös aikuisille

Oletko vanha partiolainen uudella paikkakunnalla? Vai kaipaatko partiokokemuksia, mutta luulet, että on liian myöhäistä, koska et liittynyt jo lapsena? Haluatko saada uusia huumorintajuisia aikuisia kavereita ja kokea elämyksiä luonnossa? Kiinnostaisitko sinua olla mukana mahdollistamassa lapsille ja nuorille hauska ja kehittävä harrastus ja oppia samalla itsekin? Partiolippukunta Jyväskylän Metsänkävijät toivottaa uudet aikuiset tervetulleiksi!

Aikaisempaa partiokokemusta ei tarvita, vaan tarjoamme koulutusta ja tukea pestissä toimimiseen. Lasten ja nuorten kanssa toimimisen lisäksi partio tarjoaa mahdollisuuksia saada kokemuksia esimerkiksi projektien vetämisestä, johtamisesta, viestinnästä, järjestötoiminnasta ­– ja tietenkin retkeilystä.

Tule rohkeasti tutustumaan meihin ja toimintaamme! Vinkkaa partion harrastamisesta myös tutuille! 

Ota yhteyttä: pestijohtaja Sanna “Kukka-Hamsteri” Vähäaho, vahaaho.sanna@gmail.com / 040 740 9382 (parhaiten saat minut kiinni sähköpostilla tai viestillä)

Ⓒ Jyväskylän Metsänkävijät ry